Αποστολή και Παράδοση

Επεξεργασία – Αποστολή παραγγελίας

Η επεξεργασία κι η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται από την επόμενη εργάσιμη της υποβολής της, εντός 1-3 ημερών, Δευτέρα έως Παρασκευή. Μόλις γίνει η αποστολή, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της courier, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή θέση του δέματος σας, καθώς και τους χρόνους παράδοσης. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ή/και για περαιτέρω διευκρινίσεις σας καλούμε στον τηλεφωνικό αριθμό που μας έχετε ορίσει και σας ενημερώνουμε για όλες τις λεπτομέρειες. Εάν δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, σας αποστέλλουμε ενημερωτικό email.

Κόστος – Χρόνοι Παράδοσης

 

-Αποστολή εντός Ελληνικής επικράτειας:

Η αποστολή των προϊόντων, γίνεται με την ACS Courier. Με αγορές άνω των 50 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Με αγορές κάτω από 50 € το ελάχιστο κόστος είναι 3,50 €. Κατά τη συμπλήρωση των προϊόντων στο καλάθι αγορών θα ενημερώνεστε αυτόματα για το συνολικό κόστος αποστολής. Εάν έχετε διαφορετική προτίμηση στην εταιρία μεταφοράς, μπορείτε να μας το δηλώσετε στο σχόλιο παραγγελίας αλλά το κόστος των μεταφορικών δε θα είναι το ίδιο με το οριζόμενο από εμάς.

Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00 €, για όλη την Ελλάδα που θα συμπεριλαμβάνεται στο τελικό ποσό πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο απαιτούμενος χρόνος για την παράδοση των προϊόντων, είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει ή στο κατάστημα της courier της περιοχής σας, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, θα μας δηλώσετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Μέσοι Χρόνοι παράδοσης ανά περιοχή:

-1 εργάσιμη: Σε όλη την Στερεά Ελλάδα (εκτός Ν. Αιτωλοακαρνανίας), σε όλη την Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Σποράδες

-2 εργάσιμες: Σε όλη την Ήπειρο, Πελοπόννησο, Κρήτη, Επτάνησα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Β/Α Αιγαίου και Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Δυσπρόσιτες περιοχές: 3-5 εργάσιμες

BRIMSTRIMS