Σύνδεση/Εγγραφή – Παραγγελία

Σύνδεση/Εγγραφή

Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του είτε ως απλός επισκέπτης της ιστοσελίδας (guest), είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης(user). Κάνοντας εγγραφή στο site, σας παρέχετε η δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας ,να διατηρείτε ιστορικό παραγγελιών, να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας για τυχόν αλλαγές που θέλετε να κάνετε και σε επόμενη αγορά σας τα στοιχεία είναι καταχωρημένα προς δική σας διευκόλυνση.

Υποβολή παραγγελίας:

Η υποβολή παραγγελίας γίνεται με τους  εξής τρόπους:
Online μέσω του γρήγορου κι εύχρηστου site μας: Συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα («καλάθι αγορών») την παραγγελία με τα είδη και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε καθώς και τα στοιχεία σας στην ολοκλήρωση αγορών.
• Τηλεφωνικά στο: 2310-688620, ώρες: 10:00-14:00, Δευτέρα-Παρασκευή.
• Συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας/Παραγγελίας συμπληρώνοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε και τα στοιχεία επικοινωνία σας (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο).
• Στέλνοντάς μας e-mail στο brimstrims@gmail.gr και γράφοντάς μας τα προϊόντα που επιθυμείτε και τα στοιχεία επικοινωνία σας (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) με την ένδειξη «Παραγγελία».

Αμέσως μετά την υποβολή της, λαμβάνετε αυτόματα, ένα e-mail, με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας σας.

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Η Εταιρία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης (ή τιμολογίου βάσει στοιχείων που ο πελάτης θα προσκομίσει) για κάθε αγορά.

BRIMSTRIMS