Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε τους συνηθέστερους τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή και τραπεζική κατάθεση. Προς το παρόν, δεν δεχόμαστε πληρωμές με λογαριασμό Paypal. Η μέθοδος πληρωμής επιλέγεται στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Εγγυόμαστε ότι όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με εξωτερικό πιστοποιημένο ασφαλές τραπεζικό σύστημα (Eurobank Cardlink – Payment Gateway). Κανένα στοιχείο της οικονομικής συναλλαγής και της κάρτας δεν παρέχεται και δεν αποθηκεύεται στα ηλεκτρονικά μας αρχεία καθώς η πληρωμή πραγματοποιείται με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης και όχι από στην ιστοσελίδα μας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Αναλυτικά οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

  • Αντικαταβολή

Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για την πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση μόνο 2,00 €, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο, σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: Αρ. Λογαριασμού (IBAN): GR0302601910000030200218448

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αρ. Λογαριασμού (IBAN): GR3801722650005265090440-219

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA: Αρ. Λογαριασμού (IBAN): GR6901404870487002002007908

Όνομα δικαιούχου: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Υποστηριζόμενες κάρτες:

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners και Discover από όλο τον κόσμο.

  • Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
  • Η κατάθεση μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω του internet banking της τράπεζας σας.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να αναγράφεται το επώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εντός ίδιας τράπεζας είναι δωρεάν κι εμφανίζονται άμεσα , εάν όμως η τράπεζα σας δεν ανήκει στις παραπάνω, θα εμφανιστούν την επόμενη εργάσιμη και θα χρεωθείτε με τα έξοδα εμβάσματος και από τις δύο τράπεζες (τα οποία κυμαίνονται από 2-5 ευρώ) και επιβαρύνουν τον πελάτη.

BRIMSTRIMS